În perioada 11 -14 aprilie 2019 o delegație a Consiliului de Femei din cadrul Federației SINDASP a efectuat o vizită de lucru la colegii din județul Maramureș, România.

Astfel, membrele Consiliului de Femei au vizitat primăria Baia Sprie. La întâlnirea cu reprezentanții organizației sindicale din cadrul primăriei sindicalistele s-au familiarizat cu procesul de organizare a activității sindicale, inclusiv cu referire la negocieri, realizări la nivel local.

Un interes deosebit a prezentat conlucrarea organizației sindicale cu administrația primăriei în realizarea Planului Local de livrare a serviciilor integrate în Sănătate Publică – Social – Educație în  zona Baia Sprie. Planul conține  4 priorități majore ale orașului : · Sănătate publica · Domeniul social · Domeniul economic · Educație.

În decursul întrevederii cu senatoarea Parlamentului României Severica Rodica Covaciu s-a discutat despre realizările  mișcării sindicale, prioritățile și politicile de dialog social.

Pe parcursul vizitei  în județul Maramureș sindicalistele au vizitat câteva obiective turistice din împrejurimi.

Această vizită a fost o oportunitate pentru stabilirea unor relații de colaborare în domeniul organizării și execuției activităților de interes comun.