În perioada 6 – 7 decembrie curent, Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (SINDASP) a organizat un seminar pentru membrii Consiliului de tineret din cadrul Federației SINDASP.
Subiectele care au fost abordate în cadrul seminarului au fost : comunicarea organizațională, soluționarea conflictelor, managementul sindical, activitatea sindicală la etapa actuală și motivarea apartenenței la sindicat.
În cadrul activității, participanții au fost informați despre rolul comunicării organizaționale, aplanarea conflictelor apărute la locul de muncă, negocierea , încheierea și desfacerea unui contract colectiv de muncă.
Vlad Canțîr, președintele Federației SINDASP, a relatat că tânăra generație este viitorul unui sindicalism de performanță și calitate, doar în cazul în care va avea discernământ, competență, energie și demnitate. Pentru toate astea e nevoie de muncă asiduă și voință.
Tinerii sindicaliști au abordat sarcinile pe care trebuie să le abordeze pentru domeniul formării motivației apartenenței la sindicat.