Stimați colegi,

       În fiecare an, în Republica Moldova, la data de 23 iunie este sărbătorită ziua profesională ,,Ziua funcționarului public”.

Instituirea acestei sărbători este o confirmare a rolului funcționarului public în realizarea celui mai important obiectiv – asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetățenilor. De profesionalismul, dedicația, competența de care dați dovadă zi de zi depinde în mare parte imaginea și credibilitatea unei instituții publice. În acest sens, îmi exprim gratitudinea, perseverența și efortul depus pentru a face față provocărilor în vederea realizării proiectelor importante pentru dezvoltarea comunității și îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova, fiind parte a sistemului de parteneriat în sfera relațiilor de muncă din ramură, va asigura în continuare promovarea drepturilor profesionale, economice și sociale ale membrilor de sindicat, în beneficiul tuturor angajaților din serviciile publice. Dezvoltarea unui dialog social constructiv constituie un obiectiv primordial în activitatea Federației SINDASP.
Cu prilejul Zilei profesionale, transmit tuturor funcționarilor publici un mesaj de profundă gratitudine pentru activitatea eficientă și efortul depus zi de zi.
Vă adresez sincere felicitări și urări de sănătate, realizări în activitatea profesională, putere și capacitate pentru continuarea lucrului făcut cu competență și dăruire. Bucurie și bunăstare familiilor Dumneavoastră!

 

Cu aleasă considerație,

Vlad CANȚÎR
Președintele Federației SINDASP