Home Новости
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii - 8 martie PDF Печать E-mail
08.03.2018

Multstimate Doamne!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale.

Vă dorim să aveţi parte de zile senine, fericire, linişte şi bunăstare în familie, să vă bucuraţi mereu de stimă şi iubirea celor dragi!

Cu aleasă consideraţie,

Vlad Canţîr,

Preşedinte al Federaţiei Sindicatelor

Angajaţilor din Serviciile Publice

 
Asociaţia Sindicală Departamentul Instituţiilor Penitenciare (DIP) şi Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România (FSANP) intensifică relaţii de colaborare PDF Печать E-mail
26.02.2018

Asociaţia Sindicală Departamentul Instituţiilor Penitenciare (DIP) organizaţie membră a Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova (SINDASP) și de comun cu  Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România (FSANP), în perioada 23 - 24 februarie curent, în incinta Institutului Muncii al Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova, au organizat un seminar de instruire în scopul  fortificării relaţiilor de colaborare şi a schimbului de experienţă. Aceştia vor coopera în cadrul unui acord de colaborare în domeniul sistemului penitenciar. Obiectivul principal fiind îmbunătățirea condițiilor de muncă ale salariaților care activează în instituțiile penitenciare.

GALERIE FOTO...

 
Urmare a discuţiilor în cadrul mesei rotunde, scrisoare expediată prim - ministrului Republicii Moldova PDF Печать E-mail
22.02.2018

Articol complet...

 
Condiţiile de salarizare în 2018 a funcţionarilor din autorităţile publice centrale şi locale PDF Печать E-mail
16.02.2018

Condițiile de salarizare în anul 2018 a funcționarilor din autoritățile publice centrale și locale a fost genericul mesei rotunde organizate astăzi, 16 februarie, de către Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova ( SINDASP ), la  care a participat dna Raisa Ghilan, şefa Direcţiei politici salariale şi monotorizare a angajaţilor în sectorul bugetar a Ministerului Finanţelor şi reprezentanții asociațiilor sindicale de profil din toată țara.

 
<< Первая < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > Последняя >>

Страница 1 из 55