Home Noutăţi
Mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorii profesionale ,, Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală ” PDF Imprimare Email
Joi, 01 Februarie 2018

STIMAȚI COLEGI!

Cu prilejul Sărbătorii profesionale „ Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală” Vă adresez, în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cele mai alese cuvinte de felicitare, sincere urări de sănătate și prosperitate tuturor angajaților din cadrul administrațiilor publice locale, precum și înaltă apreciere a activității Dumneavoastră pe tărâmul profesional, în soluționarea problemelor cetățenilor şi dezvoltarea social-economică a colectivităților locale.

Federația SINDASP Va asigura și în continuare protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale angajaților-membri de sindicat din cadrul APL.
Sincere felicitări, multă sănătate, succes și realizări frumoase în activitate!

Cu aleasă considerațiune,
Vlad CANȚÎR
Președintele Federației SINDASP

 
Comunicat informativ pentru funcţionarii publici - membri de sindicat din cadrul Federaţiei SINDASP PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Ianuarie 2018

Potrivit legislaţiei în vigoare cu privire la salarizarea funcţionarilor publici, pentru diferenţierea salariului de funcţie, în dependenţă de performanţa profesională individuală a funcţionarului public, în limitele gradului de salarizare stabilit, sînt instituite trepte de salarizare.  Pentru funcţionarii publici de conducere şi funcţionarii publici de execuţie, creşterea salariului de funcţie de la o treaptă la alta constituie 5,0 %... Articol complet

 
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii PDF Imprimare Email
Luni, 29 Ianuarie 2018

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cu prilejul Zilei Lucrătorului Procuraturii, adresez sincere felicitări colaboratorilor Procuraturii Republicii Moldova, asigurându-Vă de respectul nostru pentru munca depusă în apărarea intereselor societății și ordinii de drept, activitate exercitată cu înalt profesionalism și responsabilitate.

Federația SINDASP va susține și în continuare colaboratorii-membri de sindicat, asigurând protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale angajaților. Felicitări, sănătate, succes în activitatea nobilă de edificare a statului de drept, bucurii cotidiene și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR, Președintele Federației SINDASP

 
Liderii de sindicat discută cu prim-ministrul Republicii Moldova în cadrul unei întrevederi PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Ianuarie 2018

Pe 16 ianuarie, în incinta Guvernului Republicii Moldova a avut loc o întrevedere a membrilor Comitetului Confederal al CNSM cu prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, conducători de ministere şi responsabili de la Guvernul RM. În cadrul şedinţei a participat şi preşedintele Federaţiei SINDASP, dl Vlad Canţîr.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 55