Home Noutăţi
În atenţia preşedinţilor asociaţiilor sindicale, preşedinţilor organizaţiilor sindicale primare PDF Imprimare Email
Marţi, 13 Iunie 2017

Federația  Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice informează despre posibilitatea de efectuare a măsurărilor instrumentale a factorilor fizici de risc la locurile şi posturile de muncă.

În acest context, Confederația Națională a Sindicatelor este  în posibilitatea şi capacitatea de a efectua asemenea lucrări.

Urmare, Federația SINDASP vă îndeamnă să examinați solicitarea CNSM (se anexează).

În cazul în care există asemenea cereri,

informați Federaţia SINDASP la nr. tel:   022 – 237105,    067433116

Margalina Slonovschi, consilier protecție social - economică .

 
Delegația Federației SINDASP a participat la lucrările Congresului III al CNSM PDF Imprimare Email
Joi, 08 Iunie 2017

Delegația Federației  Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice a participat miercuri, 7 iunie la lucrările  Congresului III al  Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, CNSM marcând în acest an 10 ani de la constituire.

Federația SINDASP  a fost reprezentată de 12 delegați,  desemnați prin hotărârea Consiliului Federației  Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice pentru participare la Congresul III al  CNSM,  numărul total al  participanților  la Congres fiind de  circa  200 de persoane.

GALERIE FOTO...

 
7 iunie - Ziua Sindicalistului PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Iunie 2017

Stimați colegi!

Astăzi   7  iunie -  Ziua Sindicalistului este marcată în an  jubiliar,  la 7 iunie  2007,  fiind    adoptată  hotărârea de  reîntregire a mişcării sindicale şi creare a Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova.

Pe parcursul  anilor,  Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice a demonstrat  legitimitatea sa prin activități multiple întru apărarea şi promovarea  drepturilor și intereselor profesionale, economice și  sociale ale membrilor  de sindicat, în beneficiul  tuturor angajaților din serviciile publice.

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Moldova  este   parte a sistemului de parteneriat în sfera muncii în raporturile stabilite între Federație şi autoritățile publice. Solidaritatea  sindicală,  consolidarea organizaţiilor sindicale primare, dezvoltarea dialogului social sunt parte din obiectivele primordiale în activitatea Federației SINDASP.

Cu prilejul Zilei Sindicalistului, adresez  un mesaj de recunoștință tuturor  membrilor SINDASP pentru participare  și implicare în realizarea obiectivelor comune, precum și aprecierea aportului  fiecărui  membru și  lider  sindical din cadrul  Federației.

Împreună vom reuși să   consolidăm mișcarea  sindicală, să asigurăm protejarea libertăților şi  drepturilor   salariaților-membri de sindicat,  promovarea  dialogului social constructiv,  constituind astfel  o organizație sindicală  modernă.

Sincere felicitări și urări de succes și prosperare tuturor  membrilor de sindicat care contribuie,  prin activitatea  zilnică eficientă,  la  făurirea unei societăți  democratice și prospere în țara noastră.

Sănătate,  mult  succes în activitate,  lumină  și  bucurie familiilor  Dumneavoastră!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Ședinţa Consiliului Federaţiei Internaționale a Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice, desfășurată la Sankt Petersburg PDF Imprimare Email
Luni, 05 Iunie 2017

În perioada  29  mai - 1 iunie,   preşedintele  Federaţiei  SINDASP   Vlad Canțîr a  participat  la  şedinţa  Consiliului  Federaţiei  Internaționale  a Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice  (МФП),  care a avut loc în oraşul Sankt  Petersburg,   Federaţia Rusă.

În cadrul ședinței, conducătorii  și reprezentanții organizațiilor-membre ale   Federației Internaționale a Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice  au informat membrii  Consiliului  despre rezultatele activității  în  perioada decembrie  2016 - mai 2017.

GALERIE FOTO...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 55