Home Noutăţi
Sărbători Fericite! PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Aprilie 2017

Sărbătorile  de  Paşti sunt un moment de întregire a familiilor, în care ne dorim pace şi bucurii, când Lumina Învierii  Domnului  ne  aduce armonie şi multă dragoste.

În zi de Sărbătoare coboară  liniştea şi pacea în casele   noastre, iar minunea Învierii ne aduce renaşterea credinţei și speranţei.

Lumina  Paştelui  ne încălzește sufletele, ne deschide inimile spre  făurirea de lucruri mărețe.

Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea  a  tot  ce ne înconjoară şi să dăruim afecțiune celor dragi.

Fie ca Sfintele Sărbători  să Vă facă viaţa mai frumoasă! Sărbătoarea  Învierii Mântuitorului să Vă aducă  speranță,  belșug și multă lumină!

Sărbători Fericite!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Solidaritate PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 Aprilie 2017

Întru soluţionarea revendicărilor adresate Guvernului Republicii Moldova, Federaţia Sindicală a Educaţiei şi Ştiinţei organizează un Marş de protest pe data de 5 aprilie curent.

Pornirea va avea loc la ora 14.00 din piaţa Academiei de Ştiinţe a Moldovei, pe bulevardul Ştefan cel Mare.

Federaţia  SINDASP

 
Comunicat informativ – consultativ PDF Imprimare Email
Vineri, 31 Martie 2017

Stimaţi preşedinţi ai organizaţiilor sindicale primare din  cadrul  autorităţilor  publice  centrale  şi locale,

Federaţia SINDASP, în scopul dezvoltării nivelului de informare şi  cunoaştere a legislaţiei în vigoare, Vă face cunoscute  unele prevederi ale Hotărârii Guvernului nr 145 din 15.03.2017 cu privire la modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 331 din 28 mai 2012.

Aşadar, din 1 ianuarie 2017 sporul semestrial, plătit funcţionarilor publici pentru performanţa colectivă, a fost înlocuit cu sporul lunar pentru intensitatea muncii.

Astfel, potrivit actului normativ adoptat, sporul lunar pentru intensitatea muncii se stabileşte de către conducătorul subdiviziunii / autorităţii publice diferenţiat pentru fiecare funcţionar public, în funcţie de aportul fiecăruia la obţinerea rezultatelor.

 
Președintele Federației SINDASP a participat la Întâlnirea Constituantei EPSU pentru Europa de Sud – Est PDF Imprimare Email
Vineri, 31 Martie 2017

În  perioada  28-29 martie curent, președintele Federației SINDASP Vlad CANȚÎR a participat la cea de-a 20-a  Întâlnire a Constituantei EPSU pentru Europa de Sud – Est, care s-a  desfășurat în orașul Sofia, Bulgaria.

În deschiderea evenimentului, cu un cuvânt de salut s-a adresat participanților la întâlnire Ivan KOKALOV, în numele Federației sindicatelor din sănătate - CITUB din Bulgaria. Reprezentanții Sindicatelor bulgare (Dimitar MANOLOV, președinte Confederația Podkrepa și Chavdar CHISTOV, vicepreședinte Confederația CITUB) au  făcut prezentări cu privire la situația actuală din Bulgaria.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 53