Home Noutăţi
Ziua profesională sărbătorită în Asociația sindicală Florești PDF Imprimare Email
Luni, 26 Iunie 2017

Ziua funcționarului public   a fost instituită în țara noastră  prin hotărâre de   Guvern  în  anul  2012 și este  marcată la 23 iunie, fiind o   afirmare în plus  a rolului și importanței  funcționarilor publici în societate. Această dată a fost aleasă în conformitate cu prevederile Rezoluției  Adunării Generale a Națiunilor Unite privind desemnarea zilei de 23 iunie – Ziua Națiunilor Unite pentru Serviciul Public.

GALERIE FOTO...

 
23 iunie - Ziua funcționarului public PDF Imprimare Email
Joi, 22 Iunie 2017

Stimați colegi,

Ziua funcționarului public, sărbătorită la 23 iunie,   confirmă  o dată în plus rolul și importanța funcționarilor  publici  în dezvoltarea  și funcționalitatea statului nostru.

Profesionalismul,  responsabilitatea  și corectitudinea Dumneavoastră, manifestate în activitatea  zilnică,  contribuie la  realizarea unor  frumoase proiecte și programe,  implementate în interesul  comunității și cetățenilor. Capacitatea funcționarilor publici din țara noastră  de a face față provocărilor și de a realiza progrese și reforme noi  merită  respect și înaltă apreciere.

Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica  Moldova, fiind  parte a sistemului de parteneriat în sfera  relațiilor de muncă  din ramură,  va asigura în continuare  promovarea  drepturilor profesionale, economice și  sociale ale membrilor de  sindicat, în beneficiul  tuturor angajaților din serviciile publice. Dezvoltarea unui dialog social  constructiv  constituie un obiectiv primordial  în   activitatea  Federației SINDASP.

Cu ocazia Zilei profesionale, transmit tuturor funcționarilor publici un mesaj  de profundă gratitudine pentru activitatea eficientă și efortul depus  zi de zi.

Vă adresez sincere felicitări și urări  de  sănătate, realizări în activitatea profesională,  putere  și capacitate pentru continuarea lucrului  făcut cu competență și dăruire.  Bucurie  și  bunăstare  familiilor  Dumneavoastră!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Un seminar util PDF Imprimare Email
Joi, 22 Iunie 2017

La 20 iunie curent,  în sala pentru ședințe a Consiliului raional s-a desfășurat un seminar pentru președinții organizațiilor sindicale primare din cadrul Asociației Sindicale Teritoriale Sîngerei a angajaților din serviciul public. În discuție au fost puse chestiuni ce ţin de ultimele modificări la Codul Muncii, precum  şi importanta şi rolul Contractului colectiv de muncă.

 
Instruirea și informarea membrilor de sindicat – un obiectiv prioritar în activitatea asociațiilor sindicale ale Federației SINDASP PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Iunie 2017

Asociația sindicală  Sîngerei   din cadrul Federației  Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (SINDASP) a  desfășurat marți, 20 iunie, un curs de instruire pentru activul sindical din raion, cu genericul „Rolul și importanța contractelor colective de muncă și modificările recente la Codul Muncii al RM”.

Evenimentul a întrunit  liderii  sindicali din  cele 31  organizații primare din raionul  Sîngerei,   seminarul având drept obiectiv  stimularea rolului dialogului social, a contractelor colective de muncă la nivel local, fortificarea capacității de apărare a drepturilor şi intereselor membrilor de sindicat utilizând, în acest scop, sistemul de  dialog social la nivel de primării, alte organizații şi instituții locale.

GALERIE FOTO...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 55