Home Noutăţi
Înştiinţare pentru preşedinţi PDF Imprimare Email
Luni, 15 Mai 2017

STIMAŢI  COLEGI,

preşedinţi ai asociaţiilor sindicale, preşedinţi ai organizaţiilor sindicale primare,

Federaţia SINDASP Vă informează despre intenţia Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor de a propune modificarea şi completarea Convenţiei colective (nivel naţional)  nr. 2 „Timpul de muncă şi timpul de odihnă”, în special în partea ce ţine de Lista ocupaţiilor pentru care se permite durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore.

În acest context, în cazul în care în unele instituţii, pentru anumite genuri de activitate / profesii / ocupaţii, datorită specificului muncii, există necesitatea de a stabili durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore,  Federaţia SINDASP solicită respectuos de a prezenta propunerile de rigoare cu argumentele corespunzătoare, pînă la 18 mai curent, astfel fiind în corespundere cu data  stabilită  de prezentare a  informaţiei către CNSM – 18.05.17.

 

Vă mulţumim anticipat,

Margalina Slonovschi, consilier

tel.:    022- 237105,  067433116

 
Obiectivele cooperării internaţionale - pe ordinea de zi a Comitetului executiv al Federaţiei SINDASP PDF Imprimare Email
Luni, 15 Mai 2017

Vineri, 12 mai curent, Comitetul executiv s-a întrunit în şedinţă, avînd pe agendă chestiuni ce vizează disciplina executorie, consolidarea organizaţională a asociaţiilor sindicale din cadrul Federaţiei SINDASP, precum şi un şir de acţiuni menite să eficientizeze acitvitatea de conlucrare cu sindicaliştii-parteneri din România, Federaţia Rusă etc.

GALERIE FOTO...

 
Felicitări cu prilejul jubileului de 60 de ani PDF Imprimare Email
Joi, 11 Mai 2017

Stimate Domnule Valeriu Juraveț!

În ceas jubiliar  Vă adresez, în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice,    felicitări și   urări de sănătate și prosperare cu  ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani!

În  activitatea  Dumneavoastră  de  președinte  al  Asociației sindicale Dondușeni în cadrul Federației SINDASP,  ați dat dovadă de  un înalt grad de profesionalism  și  atașament față de valorile  sindicaliste, fiind receptiv la solicitările  colegilor-membri de sindicat,  ați demonstrat competențe în organizarea   activității sindicale, manifestați   calități de lider  veritabil  și coleg minunat.

Sincere felicitări, mult succes și realizări prodigioase în continuare,  pace și multă  lumină în casa  Dumneavoastră!

La Mulți Ani!

 

Cu  aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Ziua profesională a funcționarilor din sistemul organelor de stare civilă PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Aprilie 2017

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cu prilejul  Zilei profesionale a funcționarilor din sistemul organelor de stare civilă, felicit echipa Serviciului Stare Civilă pentru activitatea exercitată  în serviciul  cetățenilor noștri,  prestată cu înalt profesionalism, responsabilitate și dedicație.

Federația  SINDASP  va susține și în continuare  funcționarii-membri de sindicat, asigurând protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale angajaților Serviciului Stare Civilă.

Sincere felicitări, realizări prodigioase în activitate, succes și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 53