Home Noutăţi
Creşterea preţului de import al gazelor naturale PDF Imprimare Email
Luni, 24 Ianuarie 2011

   Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Moldova (SINDASP) se arată indignată faţă de majorările tarifelor la gazele naturale, preţurilor la motorină şi benzină, precum şi la un şir de mărfuri de larg consum.

 
Înregistrarea Convenţiilor colective PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Ianuarie 2011

   Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice a prelungit activităţile în partea ce ţine de stabilirea unui sistem temeinic şi durabil de raporturi de conlucrare şi colaborare cu autorităţile administraţiei publice. Această conlucrare este vizibilă în cadrul sistemului de parteneriat social cu unele autorităţi ale administraţiei publice centrale privind elaborarea proiectelor convenţiilor colective, negocierea şi semnarea acestora.

 
Şedinţa Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Ianuarie 2011

   La data de 19 ianuarie a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei. În cadrul şedinţei au fost analizate următoarele chestiuni:

  1. Cu privire la planul de activitate al Organizaţiei de Femei pe anul 2011.
  2. Cu privire la aprobarea bugetului pentru activitatea Organizaţiei de Femei şi devizul de cheltuieli pe anul 2011.
  3. Cu privire la convocarea Consiliului Organizaţiei de Femei din cadrul Federaţiei SINDASP
  4. Cu privire la pregătirea şi desfăşurarea măsurilor culturale consacrate zilei de 8 Martie.
 
Realizarea Planului de Acţiuni "Anul 2008 - Anul Tineretului" PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2008

   În conformitate cu Decretul Preşedintelui Republicii Moldova privind declararea anului 2008 Anul Tineretului şi în scopul asigurării realizării programului „Instituţia sindicală în anii 2008-2012”  Federaţia SINDASP a aprobat planul de acţiuni „ Anul 2008- Anul Tineretului”.

   Obiectivul de bază al acestui Plan este crearea cadrului necesar de premise şi condiţii ce permit tinerilor membri de sindicat să-şi promoveze deschis interesele şi să-şi apere drepturile, valorificînd la maximum posibilităţile mişcării sindicale.

 
<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 Următor > Sfârşit >>

Pagina 55 din 55