Home Noutăţi
LA MULŢI ANI ! PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Decembrie 2017

În numele Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova , Vă adresez cu prilejul Sfintelor Sărbători de Crăciun și al Anului Nou un sincer La Mulți Ani! Vă dorim multă sănătate, împliniri și realizări în toate, pace și belșug în case, liniște și căldură în suflet, armonie și înțelegere în familie, bucurii de la cei dragi și încredere într – un viitor prosper.

Crăciun Fericit!

La Mulți Aani!

Cu respect și urări de bine,

Vlad CANȚÎR, Președintele Federației SINDASP

 
Ziua profesională a colaboratorului sistemului penitenciar PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Decembrie 2017

Cu prilejul sărbătorii profesionale - Ziua angajatului Sistemului Penitenciar, în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, felicit echipa Departamentului Instituțiilor Penitenciare al Republicii Moldova pentru activitatea exercitată cu înalt profesionalism, responsabilitate și dedicație.
Federația SINDASP va susține și în continuare colaboratorii – membri de sindicat, asigurând protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale angajaților Departamentului Instituțiilor Penitenciare.
Felicitări, realizări prodigioase în activitate, mult succes și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR
Președintele Federației SINDASP

 
Şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei SINDASP PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Decembrie 2017

Vineri, 15 decembrie curent, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice.

Pe ordinea de zi a şedinţei au fost puse în discuţii problemele ce ţin de :  activitatea unor asociaţii sindicale, salarizare angajaţilor – membri de sindicat, organizarea tratamentului balneosanatorial al salariaţilor şi odihna copiilor în anul 2017 şi programul de activitate pentru 2018.

 
În atenţia preşedinţilor organizaţiilor sindicale primare, membri de sindicat - securitatea şi sănătatea la locul de muncă PDF Imprimare Email
Joi, 30 Noiembrie 2017

Conținutul articolului >>>

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 55