Home News
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii - 8 martie PDF Print E-mail
Thursday, 08 March 2018

Multstimate Doamne!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale.

Vă dorim să aveţi parte de zile senine, fericire, linişte şi bunăstare în familie, să vă bucuraţi mereu de stimă şi iubirea celor dragi!

Cu aleasă consideraţie,

Vlad Canţîr,

Preşedinte al Federaţiei Sindicatelor

Angajaţilor din Serviciile Publice

 
Asociaţia Sindicală Departamentul Instituţiilor Penitenciare (DIP) şi Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România (FSANP) intensifică relaţii de colaborare PDF Print E-mail
Monday, 26 February 2018

Asociaţia Sindicală Departamentul Instituţiilor Penitenciare (DIP) organizaţie membră a Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova (SINDASP) și de comun cu  Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România (FSANP), în perioada 23 - 24 februarie curent, în incinta Institutului Muncii al Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova, au organizat un seminar de instruire în scopul  fortificării relaţiilor de colaborare şi a schimbului de experienţă. Aceştia vor coopera în cadrul unui acord de colaborare în domeniul sistemului penitenciar. Obiectivul principal fiind îmbunătățirea condițiilor de muncă ale salariaților care activează în instituțiile penitenciare.

GALERIE FOTO...

 
Urmare a discuţiilor în cadrul mesei rotunde, scrisoare expediată prim - ministrului Republicii Moldova PDF Print E-mail
Thursday, 22 February 2018

Articol complet...

 
Condiţiile de salarizare în 2018 a funcţionarilor din autorităţile publice centrale şi locale PDF Print E-mail
Friday, 16 February 2018

Condițiile de salarizare în anul 2018 a funcționarilor din autoritățile publice centrale și locale a fost genericul mesei rotunde organizate astăzi, 16 februarie, de către Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova ( SINDASP ), la  care a participat dna Raisa Ghilan, şefa Direcţiei politici salariale şi monotorizare a angajaţilor în sectorul bugetar a Ministerului Finanţelor şi reprezentanții asociațiilor sindicale de profil din toată țara.

 
Mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorii profesionale ,, Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală ” PDF Print E-mail
Thursday, 01 February 2018

STIMAȚI COLEGI!

Cu prilejul Sărbătorii profesionale „ Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală” Vă adresez, în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cele mai alese cuvinte de felicitare, sincere urări de sănătate și prosperitate tuturor angajaților din cadrul administrațiilor publice locale, precum și înaltă apreciere a activității Dumneavoastră pe tărâmul profesional, în soluționarea problemelor cetățenilor şi dezvoltarea social-economică a colectivităților locale.

Federația SINDASP Va asigura și în continuare protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale angajaților-membri de sindicat din cadrul APL.
Sincere felicitări, multă sănătate, succes și realizări frumoase în activitate!

Cu aleasă considerațiune,
Vlad CANȚÎR
Președintele Federației SINDASP

 
Comunicat informativ pentru funcţionarii publici - membri de sindicat din cadrul Federaţiei SINDASP PDF Print E-mail
Wednesday, 31 January 2018

Potrivit legislaţiei în vigoare cu privire la salarizarea funcţionarilor publici, pentru diferenţierea salariului de funcţie, în dependenţă de performanţa profesională individuală a funcţionarului public, în limitele gradului de salarizare stabilit, sînt instituite trepte de salarizare.  Pentru funcţionarii publici de conducere şi funcţionarii publici de execuţie, creşterea salariului de funcţie de la o treaptă la alta constituie 5,0 %... Articol complet

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 37