Home News
Modificarea condiţiilor de salarizare PDF Print E-mail
Wednesday, 17 January 2018

Federaţia SINDASP aduce în atenţia membrilor de sindicat din ramură despre modificarea condiţiilor de salarizare a angajaţilor, remuneraţi în baza Reţelei tarifare unice.

În acest context, de la 1 ianuarie 2018, salariile angajaţilor din sectorul bugetar, inclusiv din autorităţile publice centrale şi locale (cu excepţia celor din domeniul educaţiei), remuneraţi în baza Reţelei tarifare unice, vor fi calculate în conformitate cu legislaţia în vigoare  (Legea nr.208 din 06.10.2017 pentru modificarea anexei nr.1 la Legea nr.355/2005 cu privire la sistemul de salarizare în sectorul bugetar, precum şi Hotărîrea  Guvernului nr.1011 din 21.11.2017 cu privire la aprobarea modificărilor şi completărilor ce se operează în unele hotărîri ale Guvernului)...

Articol complet

 
În atenţia preşedinţilor organizaţiilor sindicale primare, precum şi a membrilor de sindicat din cadrul SINDASP PDF Print E-mail
Friday, 12 January 2018

IMPORTANT şi UTIL, dar  şi  NECESAR de ştiut!

În scopul sporirii nivelului de informare şi de cunoaştere a legislaţiei în vigoare, Federaţia SINDASP Vă informează despre unele prevederi din Legea nr.288 din 15.12.2017 cu privire la modificarea şi completarea unor acte legislative cu referire la politica bugetar – fiscală pe anul 2018...

Articol complet

 
Cronica sindicală nr.3.54 - decembrie 2017 PDF Print E-mail
Tuesday, 02 January 2018

 
DECLARAŢIA comună a Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice – SINDASP şi a instituţiilor de asistenţă socială din Republica Moldova PDF Print E-mail
Thursday, 28 December 2017

Noi, participanţii la şedinţa comună a Federaţiei SINDASP, conducerii direcţiilor de asistenţă socială din teritorii şi a liderilor de sindicat din instituţiile respective, ne exprimăm categoric nemulţumirile cu privire condiţiile de muncă indecente şi la sistemul de salarizare totalmente  insuficient din acest domeniu. Această stare de lucruri a fost expusă în cadrul reuniunii din data de 14 decembrie curent, la iniţiativa salariaţilor – membri de sindicat din structurile teritoriale.

Informaţiile prezentate de către conducătorii instituţiilor şi preşedinţii organizaţiilor sindicale au exprimat caracterul discordant între nivelul de remunerare a muncii şi condiţiile de muncă mult prea drastice şi cu volum de lucru peste măsură de mare.

 
LA MULŢI ANI ! PDF Print E-mail
Sunday, 24 December 2017

În numele Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova , Vă adresez cu prilejul Sfintelor Sărbători de Crăciun și al Anului Nou un sincer La Mulți Ani! Vă dorim multă sănătate, împliniri și realizări în toate, pace și belșug în case, liniște și căldură în suflet, armonie și înțelegere în familie, bucurii de la cei dragi și încredere într – un viitor prosper.

Crăciun Fericit!

La Mulți Aani!

Cu respect și urări de bine,

Vlad CANȚÎR, Președintele Federației SINDASP

 
Ziua profesională a colaboratorului sistemului penitenciar PDF Print E-mail
Friday, 15 December 2017

Cu prilejul sărbătorii profesionale - Ziua angajatului Sistemului Penitenciar, în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, felicit echipa Departamentului Instituțiilor Penitenciare al Republicii Moldova pentru activitatea exercitată cu înalt profesionalism, responsabilitate și dedicație.
Federația SINDASP va susține și în continuare colaboratorii – membri de sindicat, asigurând protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale angajaților Departamentului Instituțiilor Penitenciare.
Felicitări, realizări prodigioase în activitate, mult succes și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR
Președintele Federației SINDASP

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 36