Home Noutăţi Evenimente
Felicitări cu prilejul jubileului de 60 de ani PDF Imprimare Email
Joi, 11 Mai 2017

Stimate Domnule Valeriu Juraveț!

În ceas jubiliar  Vă adresez, în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice,    felicitări și   urări de sănătate și prosperare cu  ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani!

În  activitatea  Dumneavoastră  de  președinte  al  Asociației sindicale Dondușeni în cadrul Federației SINDASP,  ați dat dovadă de  un înalt grad de profesionalism  și  atașament față de valorile  sindicaliste, fiind receptiv la solicitările  colegilor-membri de sindicat,  ați demonstrat competențe în organizarea   activității sindicale, manifestați   calități de lider  veritabil  și coleg minunat.

Sincere felicitări, mult succes și realizări prodigioase în continuare,  pace și multă  lumină în casa  Dumneavoastră!

La Mulți Ani!

 

Cu  aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Ziua profesională a funcționarilor din sistemul organelor de stare civilă PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Aprilie 2017

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cu prilejul  Zilei profesionale a funcționarilor din sistemul organelor de stare civilă, felicit echipa Serviciului Stare Civilă pentru activitatea exercitată  în serviciul  cetățenilor noștri,  prestată cu înalt profesionalism, responsabilitate și dedicație.

Federația  SINDASP  va susține și în continuare  funcționarii-membri de sindicat, asigurând protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale angajaților Serviciului Stare Civilă.

Sincere felicitări, realizări prodigioase în activitate, succes și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Concursul poeziei, dedicat Mamei PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Iunie 2016

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, la 2 iunie curent,  s-a desfășurat  etapa finală a Concursului poeziei, dedicat Mamei, la care au participat copii ai membrilor de sindicat din cadrul Federației SINDASP.

 
Etapa finală a concursului desenelor copiilor membri de sindicat din Federația SINDASP PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 August 2015

La data de 10 iulie 2015, în incinta Casei Sindicatelor, s-a desfășurat etapa finală a concursului desenelor copiilor membri de sindicat din Federația SINDASP cu genericul ,, Copiii au drepturi ”, inițiat de către Organizația de Femei din cadrul Federației, cu prilejul zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6