Home Noutăţi Sport
Federația SINDASP și-a premiat învingătorii PDF Imprimare Email
Luni, 31 Octombrie 2016

Vineri  28 octombrie curent, în debutul ședinței Comitetului executiv  al  Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice a avut loc un eveniment frumos  - decernarea diplomelor membrilor echipei SINDASP  participante la Spartachiada Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova(CNSM.GALERIE FOTO...

 
Cupe și diplome pentru echipa Federației SINDASP la cea de-a IV-a ediție a Spartachiadei CNSM PDF Imprimare Email
Luni, 26 Septembrie 2016

În perioada 23-25 septembrie curent, la stațiunea „Camping” din  Vadul-lui-Vodă, s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Spartachiadei Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM).

În cadrul  deschiderii  Spartachiadei Oleg BUDZA, președintele CNSM, a menționat: ”Desfășurarea competițiilor sportive e o frumoasă tradiție, ce unește generații de sindicaliști şi promovează spiritul de echipă, sportul fiind unul dintre elementele care ne consolidează și ne face mai bine organizați  în cadrul colectivelor de muncă”.

 
Cea de-a XXV-a ediție a Spartachiadei sportive a Serviciului Vamal PDF Imprimare Email
Marţi, 13 Septembrie 2016

În perioada 09-11 septembrie curent, localitatea Vadul lui Vodă a găzduit cea de-a XXV-a ediție a Spartachiadei sportive a Serviciului Vamal. Competițiile au reunit nouă echipe din cadrul celor șapte birouri vamale, Aparatului Central și întreprinderii de stat ”Vamservinform”. Formațiunile și-au disputat întâietatea la șapte probe sportive: minifotbal, volei masculin/feminin, tenis de masă, șah, dame, tragerea otgonului și armwrestling.

Competiția, organizată, anual, cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului vamal, are drept scop atingerea unui nivel înalt profesional și sportiv cu caracter aplicativ, promovarea modului sănătos de viață și a sportului în rândul angajaților sistemului vamal.

La ediția din acest an, după punctajul acumulat în cele șapte probe de concurs, câștigătoare a devenit echipa Biroului Vamal Chișinău, urmată de echipele Birourilor Vamale Ungheni și Bender. Formațiunilor clasate pe primele trei locuri le-au fost conferite medalii și cupe, iar cei mai buni jucători, desemnați de echipa de arbitri, au primit distincții și diplome.

Alte surse: BIROUL VAMAL CHIȘINĂU – CÂȘTIGĂTORUL CELEI DE-A XXV-A EDIȚII A SPARTACHIADEI SERVICIULUI VAMAL

 
Imagini din cadrul Spartachiadei Federației SINDASP, ediția V PDF Imprimare Email
Vineri, 17 Iunie 2016

GALERIE FOTO...

GALERIE VIDEO...

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2