Home Noutăţi Seminare
Forumul sindical «Parteneriatul social la nivel local. Managementul sindical», organizat de Federația SINDASP PDF Imprimare Email
Luni, 31 Octombrie 2016

În perioada 24-25 octombrie 2016, la Institutul Muncii, s-a desfășurat Forumul sindical «Parteneriatul social la nivel local. Managementul sindical» organizat de  Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (Federația SINDASP), la care au participat reprezentați din  zonele de centru  și de sud ale țării: președinți și vicepreședinți  ai asociațiilor sindicale teritoriale, lideri  ai organizațiilor sindicale primare, precum și  primari ai localităților din aceste regiuni.

 
Dialogul social - cel mai eficient mecanism pe segmentul raporturilor de muncă PDF Imprimare Email
Luni, 01 August 2016

În perioada 28-29 iulie curent, la Bahmut Club, raionul Călărași, s-a desfășurat Forumul sindical «Parteneriatul social la nivel local» organizat de  Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (Federația SINDASP), la care au participat președinți ai asociațiilor și organizațiilor sindicale, vicepreședinți de raioane, primari ai localităților, reprezentând zonele de nord și centru  ale țării.

 
Seminare solicitate de membrii de sindicat PDF Imprimare Email
Joi, 24 Iulie 2014

După anunţul Federaţiei SINDASP cu privire la organizarea seminarelor referitor la aplicarea Legii privind testarea integrităţii profesionale, în adresa Federaţiei parvin numeroase solicitări în acest sens.

La 23 iulie curent la primăria municipiului Chişinău a avut loc deja al doilea seminar cu această tematică. Angajaţii primăriei au manifestat un viu interes faţă de subiectele abordate în cadrul seminarului. La finele acestuia a fost adresată solicitarea referitor la posibilitatea desfăşurării a celui de-al treilea seminar în cadrul primăriei.

În acest context, în vederea protejării angajaţilor – membri de sindicat, în procesul de implimentare a legii care va fi aplicată începînd cu data de 14 august curent , Federaţia SINDASP reiterează disponibilitatea de a organiza seminare în teritoriu la solicitarea preşedinţilor asociaţiilor sindicale la numărul de tel/fax: 022-237127.

Cu respect, Victor Moloşag, vicepreşedinte