Home Noutăţi Conferinţe
Funcţionarii din autorităţile publice sunt nemulţumiţi de nivelul actual al salarizării PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Noiembrie 2017

Urmare a vizitelor de lucru în Asociaţiile Sindicale, membrii de sindicat din autorităţile publice au atras atenţia asupra nivelului inacceptabil de salarizare.

Din aceste considerente Federaţia SINDASP a expediat adresări către Preşedintele Parlamentului şi Prim – ministrul Republicii Moldova, preşedintele Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie a Parlamentului şi ministrului Finanţelor.

Conținutul adresării >>>

 
Vizită de lucru în Asociaţiile Sindicale Bălţi şi Făleşti PDF Imprimare Email
Luni, 06 Noiembrie 2017

Consilieri Federaţiei SINDASP au întreprins o vizită de lucru cu membrii de sindicat din Asociaţiile Sindicale Bălţi şi Făleşti din cadrul primăriilor Bălţi, Scumpia, Călineşti, Risipeni, direcţiile asistenţei sociale din Bălţi şi Făleşti, Internatul psihoneurologic, asociaţia pieţilor şi Biroul Vamal Nord din Bălţi în data de 02 – 03 noiembrie curent.

GALERIE FOTO...

 
Zi de zi – cu grijile angajaţilor PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Decembrie 2014

Recent, şi-a desfăşurat lucrările conferinţa de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Sindicale Teritoriale a angajaţilor din serviciile publice Edineţ. Din cei 70 de delegaţi aleşi, au fost pre-zenţi 64. Sergiu Gheorghiţă, ales preşedinte în luna februarie anul curent, a prezentat raportul de activitate pentru perioada de la conferinţa de dare de seamă şi alegeri din 2008, oprindu-se la realizările asociaţiei, dar şi la problemele ce urmează a fi soluţionate.

 
Obiectivul principal al Federaţiei SINDASP - Salarizarea funcţionarilor publici PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012

Informaţia cu privire la acţiunile întreprinse de Federaţia SINDASP după Congresul extraordinar din 20.01.12 cu referire la proiectul de lege cu privire la sistemul de salarizare a funcţionarilor publici.

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2