Home Noutăţi Dialog Social Informație în atenţia preşedinţilor asociaţiilor sindicale, preşedinţilor organizaţiilor sindicale primare și a membrilor de sindicat!
Informație în atenţia preşedinţilor asociaţiilor sindicale, preşedinţilor organizaţiilor sindicale primare și a membrilor de sindicat! PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Septembrie 2017

Complexul Etno-Cultural Vatra găzduiește în perioada 1, 2 și 3 septembrie un eveniment important care se numește Festivalul Medieval ediția a III-a . Importanța acestui festival este faptul că anul acesta pentru prima dată în Republica Moldova se va desfășura Turneului internațional de lupte istorico-medievale unde își vor da concursul participanți ai cluburilor istorico-medievale din mai multe țări.

În cadrul Complexului Etno-Cultural Vatra va fi un adevărat show medieval unde veți putea vedea pe viu refacerea unor bătălii din epoca medievală cu personaje costumate în stil  medieval ai sec. XII-XIV. În cadrul Festivalului Medieval va fi organizat și Turneul Internațional la tragere cu arcul, iar colectivele prezente ne va readuce în perioada epocii respective. Pe scenă vor evolua vestitele ansambluri de  muzică din Ucraina, Republica Belarus și Moldova. Vizitatorii vor avea posibilitate să savureze o imitație a adevăratelor lupte medievale în grupuri de 1 la 1, 3 la 3 și cea mai mare bătălie organizată cu participarea a 150 luptători concomitent. Oaspeții vor avea posibilitate să viziteze adevărata tabără medievală aranjată de către cluburile participante medievale pe teritoriul Complexului Etno-Cultural Vatra.

În data de 3 septembrie Ministerul Apărării din Republica Moldova va organiza în cadrul festivalului un show dedicat Zilei Armatei Naționale unde vă așteaptă un spectacol oferit de orchestra prezidențială a Republicii Moldova

În cadrul Festivalului va fi organizată o amplă expoziție de obiecte vechi medievale, iar culinarii din Republica Moldova se vor strădui să amintească publicului de unele bucate care se produceau în perioada medievală.

Copiii vor fi și ei luați în seamă și se vor putea distra în orășelul copiilor unde vor fi trambuline, topogane,  leagăne și troiană pentru copiii.

La procurarea biletelor vă putem oferi o reducere de până la 20% și stabilirea unor parteneriate durabile de colaborare.  Complexul oferă o gamă largă de promovare a companiilor și suntem deschiși pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de eventualele parteneriate.


Prețul biletelor (fără reducere):

  1. 1 zi- 100 lei
  2. 2 zile- 150 lei
  3. 3 zile- 200 lei

La Festivalul Medieval așteptăm în mediu 7- 10 mii de vizitatori.

Mai multe detalii despre eveniment :  www.vatrafest.com, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , https://www.facebook.com/vatrafest/?ref=ts&fref=ts, tel. 022-22-68-39, 079551133.