Home News Social Dialogue Obiectivele cooperării internaţionale - pe ordinea de zi a Comitetului executiv al Federaţiei SINDASP
Obiectivele cooperării internaţionale - pe ordinea de zi a Comitetului executiv al Federaţiei SINDASP PDF Print E-mail
Monday, 15 May 2017

Vineri, 12 mai curent, Comitetul executiv s-a întrunit în şedinţă, avînd pe agendă chestiuni ce vizează disciplina executorie, consolidarea organizaţională a asociaţiilor sindicale din cadrul Federaţiei SINDASP, precum şi un şir de acţiuni menite să eficientizeze acitvitatea de conlucrare cu sindicaliştii-parteneri din România, Federaţia Rusă etc.

GALERIE FOTO...

În debutul şedinţei, preşedintele Federaţiei Vlad CANŢÎR a informat membrii Comitetului executiv despre participarea la cea de-a 20-a Întâlnire a Constituantei EPSU pentru Europa de Sud – Est, care s-a desfășurat în orașul Sofia în perioada 28-29 martie.

În cadrul şedinţei, Comitetul executiv a examinat Nota informativă privind achitarea cotizaţiilor de membru de sindicat Federaţiei SINDASP de către asociaţiile sindicale teritoriale şi de ramură.

De asemenea, membrii Comitetului executiv au decis delegarea preşedintelui Federaţiei SINDASP pentru participare la şedinţa ordinară a Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Federaţia Rusă, care va avea loc în oraşul Sanct-Peterburg în perioada 29 mai - 1 iunie curent.

În scopul unui schimb de experienţe şi bune practici pe segmentul cooperării internaţionale, Comitetul executiv a convenit organizarea, în luna august curent, a unei şedinţe comune a Consiliului Federaţiei SINDASP din Republica Moldova şi Consiliului Federaţiei Publisind din România.

GALERIE FOTO...