Home
Obiectivele realizate în cadrul Proiectului PSI/FNV Mondial PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2017

CONSOLIDAREA DIALOGULUI SOCIAL IN REPUBLICA MOLDOVA 2014-2016

Reprezentanții  Federației SINDASP au participat, în perioada  8-9 februarie curent, la ședința de totalizare în cadrul Proiectului Consolidarea dialogului social în R. Moldova, desfășurată la Bran/România.

În cadrul evenimentului, coordonatorul  Proiectului -  Larisa Cernat, consilier în probleme de organizare și educație sindicală, a menționat obiectivele realizate de către Federația SINDASP pe parcursul  a doi ani:

  • Instruirea liderilor de sindicat în vederea negocierii  și încheierii CCM
  • Negocierea şi încheierea convențiilor colective și CCM în  organizaţiile primare
  • Planificarea activităţii sindicale
  • Sporirea  interesului pentru activitatea sindicală
  • Creșterea imaginii sindicatelor: faptul că suntem încadraţi activ în activităţile sindicale la nivel internaţional a sporit autoritatea  în fața angajatorilor

GALERIE FOTO...

 
Activitatea de consolidare și dezvoltare instituțională în Asociațiile sindicale Briceni și Edineț PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2017

În scopul sporirii capacităților și competențelor organizațiilor sindicale primare din cadrul  Federației  Sindicatelor Angajaților  din  Serviciile  Publice,  asigurarea reprezentării  eficiente a  intereselor  membrilor de sindicat în relațiile cu administrația publică locală, consilierii Federației SINDSAP Larisa Cernat și Margalina  Slonovschi  au efectuat, în perioada 2-3 februarie  curent,  vizite de lucru în raionale Edineț și Briceni.

GALERIE FOTO...

 
Aniversarea de 70 de ani de la fondarea Federației SINDASP, marcată în asociațiile sindicale teritoriale și de ramură PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2017

În perioada  decembrie-ianuarie curent membrii de sindicat  din cadrul Federației  Sindicatelor Angajaților  din  Serviciile  Publice s-au întrunit în ședințe, prilejuite de cea de-a 70 aniversare a Federației SINDASP.

Vineri, 27 ianuarie, membrii Consiliului Asociației sindicale Ialoveni au  examinat rezultatele activității sindicale  desfășurate pe parcursul anului  precedent – raport prezentat de Pavel Codreanu, președinte al  AS Ialoveni,  în cadrul  întrunirii fiind propuse  noi forme  și măsuri,  menite să contribuie la  consolidarea organizațională, instruirea și informarea operativă a  membrilor de sindicat la capitolul protecția socială, apărarea drepturilor  și  intereselor profesionale și de muncă ale salariaților din administrațiile publice.

 
Mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorii profesionale „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală” PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Ianuarie 2017

STIMAȚI COLEGI!

Cu prilejul  Sărbătorii profesionale „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală”    adresez,  în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice,  felicitări  tuturor angajaților din cadrul administrațiilor publice locale, precum și aprecierea înaltă a  activității Dumneavoastră  în soluționarea problemelor cetățenilor şi dezvoltarea social-economică a colectivităților locale.

Federația SINDASP va asigura și în continuare protejarea drepturilor şi intereselor de muncă  şi  profesionale  ale  angajaților-membri de sindicat  din cadrul APL.

Sincere felicitări,  multă   sănătate, succes  și realizări frumoase în activitate!

 

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii PDF Imprimare Email
Joi, 26 Ianuarie 2017

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cu prilejul Zilei Lucrătorului Procuraturii,  adresez sincere felicitări   colaboratorilor Procuraturii Republicii Moldova,  asigurându-Vă de respectul nostru pentru munca depusă  în apărarea intereselor societății și ordinii de drept, activitate exercitată cu înalt  profesionalism și  responsabilitate. 
Federația SINDASP va susține  și în continuare colaboratorii-membri de sindicat, asigurând protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi  profesionale  ale  angajaților.  Felicitări,   sănătate, succes în activitatea nobilă de edificare a statului de drept, bucurii cotidiene  și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR, Președintele Federației SINDASP

 
<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Pagina 11 din 23