Home
Mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorii profesionale „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală” PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Ianuarie 2017

STIMAȚI COLEGI!

Cu prilejul  Sărbătorii profesionale „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală”    adresez,  în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice,  felicitări  tuturor angajaților din cadrul administrațiilor publice locale, precum și aprecierea înaltă a  activității Dumneavoastră  în soluționarea problemelor cetățenilor şi dezvoltarea social-economică a colectivităților locale.

Federația SINDASP va asigura și în continuare protejarea drepturilor şi intereselor de muncă  şi  profesionale  ale  angajaților-membri de sindicat  din cadrul APL.

Sincere felicitări,  multă   sănătate, succes  și realizări frumoase în activitate!

 

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii PDF Imprimare Email
Joi, 26 Ianuarie 2017

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cu prilejul Zilei Lucrătorului Procuraturii,  adresez sincere felicitări   colaboratorilor Procuraturii Republicii Moldova,  asigurându-Vă de respectul nostru pentru munca depusă  în apărarea intereselor societății și ordinii de drept, activitate exercitată cu înalt  profesionalism și  responsabilitate. 
Federația SINDASP va susține  și în continuare colaboratorii-membri de sindicat, asigurând protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi  profesionale  ale  angajaților.  Felicitări,   sănătate, succes în activitatea nobilă de edificare a statului de drept, bucurii cotidiene  și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR, Președintele Federației SINDASP

 
Politica fiscală pe anul 2017 PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Ianuarie 2017

IMPORTANT, dar şi UTIL de ştiut!

În scopul sporirii nivelului de informare şi de cunoaştere a legislaţiei în vigoare, Federația SINDASP Vă aduce la cunoștință   unele prevederi din Legea nr.281 din 16.12.2016 cu privire la modificarea şi completarea unor acte legislative cu referire la politica bugetar – fiscală pe anul 2017.

Astfel, în Tabelul de mai jos prezentăm unii indicatori fiscali,  care urmează să fie utilizați la calcularea salariului în anul  în curs.

 
NOU ÎN LEGISLAŢIE PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2017

În atenția președinților asociațiilor sindicale,

președinților organizațiilor sindicale primare,

membrilor de sindicat SINDASP

 

Federația SINDASP informează despre unele modificări şi completări la Legea nr.48 din 22 martie 2012 privind sistemul de salarizare a funcționarilor publici, acțiunea cărora este pusă în aplicare începând cu 1 ianuarie 2017.

Astfel, în data de 13.01.2017 în Monitorul Oficial nr.9-18, art.32, a fost publicată Legea nr. 295 din 22.12.2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr.48 din 22 martie 2012 privind sistemul de salarizare a funcționarilor publici.

În acest context, este important de a cunoaște:  potrivit Legii nr. 295, articolul 8 este  expus într-o redacție nouă.

Urmare, Federația SINDASP vine cu îndemnul de a participa activ la punerea în aplicare a articolului respectiv, în scopul respectării corectitudinii şi echității sociale la nivel de subdiviziune sau autoritate publică.

De asemenea, legea nominalizată prevede şi alte modificări.

Informații  suplimentare la tel. 022  237105 (Margalina Slonovschi, consilier).

 
Felicitare cu prilejul aniversării PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Ianuarie 2017

Multstimată Doamnă Polina Cojocaru!

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice,  cu prilejul Aniversării jubiliare,   venim cu cele mai alese  urări de sănătate, succes și prosperare, apreciind înalt  activitatea de lider al Asociației sindicale Soroca în cadrul Federației SINDASP, exercitată cu profesionalism,  dedicație și responsabilitate.

Fie ca visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine – împliniri, iar fericirea sa Vă însoțească mereu.

La Mulți Ani!

Cu deosebită considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 22