Home
Felicitări cu prilejul jubileului de 60 de ani PDF Imprimare Email
Joi, 11 Mai 2017

Stimate Domnule Valeriu Juraveț!

În ceas jubiliar  Vă adresez, în numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice,    felicitări și   urări de sănătate și prosperare cu  ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani!

În  activitatea  Dumneavoastră  de  președinte  al  Asociației sindicale Dondușeni în cadrul Federației SINDASP,  ați dat dovadă de  un înalt grad de profesionalism  și  atașament față de valorile  sindicaliste, fiind receptiv la solicitările  colegilor-membri de sindicat,  ați demonstrat competențe în organizarea   activității sindicale, manifestați   calități de lider  veritabil  și coleg minunat.

Sincere felicitări, mult succes și realizări prodigioase în continuare,  pace și multă  lumină în casa  Dumneavoastră!

La Mulți Ani!

 

Cu  aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Ziua profesională a funcționarilor din sistemul organelor de stare civilă PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Aprilie 2017

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cu prilejul  Zilei profesionale a funcționarilor din sistemul organelor de stare civilă, felicit echipa Serviciului Stare Civilă pentru activitatea exercitată  în serviciul  cetățenilor noștri,  prestată cu înalt profesionalism, responsabilitate și dedicație.

Federația  SINDASP  va susține și în continuare  funcționarii-membri de sindicat, asigurând protejarea drepturilor şi intereselor de muncă şi profesionale ale angajaților Serviciului Stare Civilă.

Sincere felicitări, realizări prodigioase în activitate, succes și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Sărbători Fericite! PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Aprilie 2017

Sărbătorile  de  Paşti sunt un moment de întregire a familiilor, în care ne dorim pace şi bucurii, când Lumina Învierii  Domnului  ne  aduce armonie şi multă dragoste.

În zi de Sărbătoare coboară  liniştea şi pacea în casele   noastre, iar minunea Învierii ne aduce renaşterea credinţei și speranţei.

Lumina  Paştelui  ne încălzește sufletele, ne deschide inimile spre  făurirea de lucruri mărețe.

Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea  a  tot  ce ne înconjoară şi să dăruim afecțiune celor dragi.

Fie ca Sfintele Sărbători  să Vă facă viaţa mai frumoasă! Sărbătoarea  Învierii Mântuitorului să Vă aducă  speranță,  belșug și multă lumină!

Sărbători Fericite!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Solidaritate PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 Aprilie 2017

Întru soluţionarea revendicărilor adresate Guvernului Republicii Moldova, Federaţia Sindicală a Educaţiei şi Ştiinţei organizează un Marş de protest pe data de 5 aprilie curent.

Pornirea va avea loc la ora 14.00 din piaţa Academiei de Ştiinţe a Moldovei, pe bulevardul Ştefan cel Mare.

Federaţia  SINDASP

 
Comunicat informativ – consultativ PDF Imprimare Email
Vineri, 31 Martie 2017

Stimaţi preşedinţi ai organizaţiilor sindicale primare din  cadrul  autorităţilor  publice  centrale  şi locale,

Federaţia SINDASP, în scopul dezvoltării nivelului de informare şi  cunoaştere a legislaţiei în vigoare, Vă face cunoscute  unele prevederi ale Hotărârii Guvernului nr 145 din 15.03.2017 cu privire la modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 331 din 28 mai 2012.

Aşadar, din 1 ianuarie 2017 sporul semestrial, plătit funcţionarilor publici pentru performanţa colectivă, a fost înlocuit cu sporul lunar pentru intensitatea muncii.

Astfel, potrivit actului normativ adoptat, sporul lunar pentru intensitatea muncii se stabileşte de către conducătorul subdiviziunii / autorităţii publice diferenţiat pentru fiecare funcţionar public, în funcţie de aportul fiecăruia la obţinerea rezultatelor.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 24