Home
Federația SINDASP solicită revizuirea proiectului de modificare și completare a Hotărârii Guvernului 331/2012 PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Martie 2017

 
Ziua Feminității, sărbătorită de Federația SINDASP PDF Imprimare Email
Luni, 13 Martie 2017

Vineri, 10 martie curent în sala de festivități a Casei Sindicatelor, a avut loc ședința activului de femei al Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, prilejuită de Ziua Internațională a Femeii - 8 Martie, la care au participat peste 200 de reprezentante ale activului sindical din toate raioanele țării.

GALERIE FOTO...

 
Acțiune de solidaritate PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Martie 2017

Federația Sindicatelor Feroviarilor din Republica Moldova  organizează sâmbătă 11 martie 2017 un Miting de protest, determinat  fiind de restanțele masive la plata salariului.

Comitetul Confederal al CNSM, Federația SINDASP susțin cu temeritate această inițiativă legală și pachetul de revendicări impus.

Membrii de sindicat din cadrul  Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice sunt așteptați pentru a participa  la această  manifestare.

Activitatea va demara din preajma Gării Feroviare la ora 10.00.

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Felicitare cu prilejul Zilei de 8 martie PDF Imprimare Email
Luni, 06 Martie 2017

Multstimate COLEGE!

8 Martie este ziua în care toate florile din lume și gândurile frumoase sunt pentru Dumneavoastră,  cele mai deosebite și minunate ființe pe pământ.

Este un moment special pentru a Vă transmite  aprecierea noastră pentru Dumneavoastră – cele mai importante persoane – mame, soții, fiice, colege.

Femeile – ființe unice și tandre,  ne luminează viața  prin dedicație și devotament, fiind specialiști apreciați, persoane  ce participă activ în viața socială și activitatea obștească, dar și cele mai bune prietene și persoane dragi. Dumneavoastră  ne oferiți necondiționat grijă, afecțiune, dragoste, dând continuitate Vieții  pe pământ.

În numele echipei Federației SINDASP, Vă transmit cele mai sincere felicitări cu prilejul sărbătorilor de Primăvară, oferindu-vă un Mărțișor în semn de gratitudine  pentru  prezența și prestația Dumneavoastră excelentă.

Cu prilejul Zilei de 8 martie, Vă doresc o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și multe bucurii, prinse într-un buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi Primăveri!

Cu aleasă considerațiune,

Vlad CANȚÎR

Președintele Federației SINDASP

 
Cronica sindicală nr.1.52 - martie 2017 PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Martie 2017

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 22