Home
Președintele Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice Vlad CANTÎR a participat la întâlnirea Constituantei EPSU/PSI pentru Europa de Sud-Est PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Martie 2016
Vezi imagini...

În perioada 23-24 martie curent,  președintele Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice Vlad CANTÎR a participat  la întâlnirea Constituantei EPSU/PSI pentru Europa de Sud-Est, desfășurată la Sinaia, România.

Agenda întâlnirii a inclus discuții vizînd provocările actuale pentru sindicatele din sectorul public din sud-estul Europei; legislația muncii la nivel european – dreptul la negociere colectivă; pilonul UE pentru drepturi sociale.

 
Condiţiile de acordare a biletelor de tratament la sanatoriu PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Martie 2016

Anual, în bugetul asigurărilor sociale de stat (BASS) sînt prevăzute mijloace băneşti pentru tratamentul balneosanatorial al persoanelor asigurate. Dacă la început pentru aceste cheltuieli se alocau anual 10 milioane de lei, atunci cu anii suma a început să crească, constituind în ultimii ani, 30 de milioane de lei... Articol complet

 
Ofertă, excursie în Saint - Petersburg PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Martie 2016

БЕЛЫЕ НОЧИ В САНКТ-ПЕТЕРБУРГЕ , 3 ДНЯ

Классический Санкт-Петебрург» ВЗР

Санкт-Петербург 4 дня lights ВЗР

Санкт-Петербург на 5 дней light

Окно в Европу

 
Protecția Socilă PDF Imprimare Email

Termenul de acţiune a Convenţiei colective între Ministerul Justiţiei şi Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice pe anii 2011 – 2015 (nivel de ramură)  a fost prelungit  pentru  următorii 5 ani (2016 – 2020)... Articol complet

 

Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice neliniștită și îngrijorată de situația cu privire la devalorizarea drastică a salariilor.

Document 1,   Document 1.1

 

Propunerile Federației SINDASP pentru Planul de activitate al Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective pe anul 2016.

Document 2

 

Federația SINDASP, pornind de la starea actuală în domeniul muncii, a solicitat Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei o întrevedere, propunînd pentru discuție mai multe subiecte.

Document 3,   Document 3.1

 

Federația SINDASP, în scopul neadmiterii încălcării legislației în vigoare privind avansarea funcționarilor publici în treptele de salarizare următoare, cît și plata premiului anual, în termenii stabiliți de legislația în vigoare.

Document 4,   Document 4.1,  Document 5Document 6,  Document 6.1,  Document 7,    Document 8

 

În actualitate contractul colectiv de muncă.

Document 9

 

Declaraţie cu privire intenţia de modificare a art.17 din Legea nr. 48

Informație cu privire la Convenţia Colectivă


Mesajul juridic al CNSM "Cu privire la aplicarea corecta a platilor de stimulare":

04-1212, 04-274, 04-47, 01-191

 
<< Început < Anterior 21 22 23 24 Următor > Sfârşit >>

Pagina 24 din 24