Home
Tudor Belibou - preşedintele Asociaţiei Sindicale Şoldăneşti PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2016

Născut la 6 martie 1971, studii economice.

În  anul 1999 este angajat la Primăria Răspopeni din raionul Şoldăneşti.

În prezent, contabil-șef al Primăriei Răspopeni. Membru de sindicat și lider al organizaţiei primare  în cadrul Federaţiei SINDASP din 1999.

La  5 mai 2016, în cadrul şedinţei Consiliului AST Şoldăneşti, Tudor BELIBOU a fost ales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei  sindicale.

Felicitări din partea colegilor şi  succes în activitate!

 
Schimb de bune practici cu sindicaliştii români şi colaborare reciproc avantajoasă PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Mai 2016

În contextul   fortificării relaţiilor  de colaborare fructuoasă şi schimb de bune practici, delegaţia  Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie din România a efectuat o vizită la Chişinău, în perioada 19-23 mai curent, la invitaţia conducerii Federaţiei SINDASP.

 
Instruirea activului sindical, pe ordinea de zi a Federaţiei SINDASP PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Mai 2016

20 de preşedinţi ai organizaţiilor sindicale ale Asociaţiei Sindicale Cimişlia au participat la seminarul cu tema Managmentul sindical, organizat   în perioada  19 - 20 mai curent la Institutul  Muncii.

În deschiderea seminarului, Preşedintele Federaţiei SINDASP  Vlad CANŢÎR a menţionat importanţa dialogului social la nivel de unitate, acesta constituind principala activitate a organizaţiei sindicale.

Agenda seminarului a inclus informări cu privire la   modificările operate recent în Codul Muncii al R. Moldova, precum şi discuţii privind rolul liderului sindical în activitatea organizaţiei sindicale.

 
Lider nou în echipa sindicală din Taraclia PDF Imprimare Email
Luni, 23 Mai 2016

La 5 aprilie curent, membrii Consiliului AST Taraclia din cadrul Federaţiei SINDASP au  votat pentru Natalia NEICULOVA în funcţia de preşedinte al  Asociaţiei Sindicale teritoriale Taraclia.

Natalia  Neiculova este absolventă a Universităţii Cooperatiste - Comerciale din Chişinău, specialitatea jurist.

În perioada  anilor 1998 - 2013 a activat în funcţia de registrator la Camera Înregistrării de Stat a R. Moldova. În februarie  2014   a fost desemnată  secretar al Consiliului raional Taraclia.

Calităţi personale – disciplină în exercitarea atribuţiilor,  responsabilitate, capacitate de lucru în echipă, comunicare.

 
Felicitări cu ocazia sărbătorilor de Paști PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016

Sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire și speranță.

Lumina Sfintei Învieri să vă lumineze sufletul și casa, să aveți parte de sănătate și belșug, să vă călăuzească pașii și să vă aducă speranță și armonie.

Federația SINDASP vă dorește Paște Fericit!

 
<< Început < Anterior 21 22 23 24 Următor > Sfârşit >>

Pagina 22 din 24