Home
Ziua Profesională a Lucrătorului din Sfera Protecţiei Sociale a Populaţiei PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Septembrie 2017

Stimați colegi, cu siguranță, protecția socială este una dintre cele mai nobile meserii, asistentul social intervenind atunci cînd trecem prin schimbări, fie că vorbim de cazuri individuale, de familii, comunităţi sau de întreaga societate.

 
ÎN MEMORIAM! Președintele Asociației Sindicale din raionul Criuleni PDF Imprimare Email
Luni, 11 Septembrie 2017

Colegul nostru, Grigore SAVIN, Președintele Asociației Sindicale din raionul Criuleni a plecat în lumea celor drepți.

În aceste clipe de profundă tristețe și durere, Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 
Ziua profesională a lucrătorului vamal! PDF Imprimare Email
Luni, 04 Septembrie 2017

Stimați colegi!

În numele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului vamal, felicit  echipa Serviciului vamal pentru aportul adus la dezvoltarea sistemului vamal, activitatea exercitată cu înalt  profesionalism și dedicație.

Federația SINDASP va susține și în continuare colaboratorii – membri de sindicat, asigurând protejarea intereselor profesionale și sociale, a drepturilor salariaților Serviciului Vamal.

Felicitări, realizări prodigioase în activitate, mult succes și prosperare!

Cu aleasă considerațiune,

Președintele  Federației SINDASP

Vlad CANȚÎR

 
Informație în atenţia preşedinţilor asociaţiilor sindicale, preşedinţilor organizaţiilor sindicale primare și a membrilor de sindicat! PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Septembrie 2017

Complexul Etno-Cultural Vatra găzduiește în perioada 1, 2 și 3 septembrie un eveniment important care se numește Festivalul Medieval ediția a III-a . Importanța acestui festival este faptul că anul acesta pentru prima dată în Republica Moldova se va desfășura Turneului internațional de lupte istorico-medievale unde își vor da concursul participanți ai cluburilor istorico-medievale din mai multe țări.

 
În atenţia preşedinţilor asociaţiilor sindicale, preşedinţilor organizaţiilor sindicale primare PDF Imprimare Email
Joi, 24 August 2017

Federaţia SINDASP informează despre posibilitatea Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor ( CNSM ) de efectuare a măsurărilor instrumentale a factorilor fizici de risc la locurile şi posturile de muncă din instituţiile şi unităţile economice la care atestarea lor nu a fost efectuată de 5 ani şi mai mult.

În acest context, CNSM, potrivit scrisorii, datată de curînd şi expediată centrelor sindicale naţional – ramurale, solicită prezentarea informaţiei pînă la 1 septembrie curent -   pentru a  întocmi graficul activităţilor Laboratorului condiţiilor de muncă al CNSM.

Urmare, Federaţia SINDASP, în scopul argumentării necesităţii de întreprindere a măsurilor de protecţie socială a salariaţilor care muncesc în condiţii nefavorabile,  Vă îndeamnă  să verificaţi situaţia la capitolul dat.

În cazul în care există asemenea solicitări,

informaţi Federaţia SINDASP la nr. tel:   022 – 237105,    067433116

Margalina Slonovschi, consilier protecţie social - economică

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 3 din 22